marți, 20 august 2013

Margele

 Cel mai vechi sirag de margele a fost realizat din cochilii de melci de mare, in urma cu peste 100.000 de ani. Erau purtate pentru infrumusetare, ca simbol religios sau purtate pentru credinta in puteri supranaturale


 Astazi, acestea pot fi realizate din diferite materiale, atat naturale cat si sintetice ( plasticsticla, metal, piatra).
 In urma cu aproximativ 2500 de ani au fost create primele margele de sticla. Margelele din sticla reprezinta cea mai mare gama de forme si marimi. Pot fi folosite la diferite proiecte, in realizarea de inele, coliere, cercei sau bratari.De asemenea, pot fi folosite in diferite combinatii vintage cu produse aflate pe site-ul dedicat acestor produse : www.vintage-handmade.ro.
 Avand in vedere ca la jumatatea  secolului XIX, Cehoslovacia era cel mai mare producator de margele, margelele produse aici au devenit cunoscute ca Margelele din Cehia , recunoscute pentru calitatea  superioara.
 In aceasta toamna, accesoriiile realizate cu margele reprezinta o buna investitie, mai ales ca se regasesc nu numai la bijuterii ci si la pantofi, manusi sau genti.

 Fiti elegante !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.