duminică, 13 ianuarie 2013

Shopping vintage in Paris


            Shopping-ul in Paris inseamna mult mai mult decat a intra dintr-un magazin in altul. Parisul e romantic, e ca o doamna cocheta si misterioasa, mirosind discret a parfum, e un oras aparte.  Oriunde te-ai afla, in Montmartre, plimbandu-te pe stradutele intortocheate, admirand tablourile pictorilor, in Cartierul Latin, admirand cladirile, plimbandu-te prin Gradinile Luxembourg sau pur si simplu ratacind aiurea, Parisul e aparte.
            Daca ai ajuns la Paris, nu alerga sa bifezi x obiective; plimba-te, rataceste-te pe stradute fara sa-ti pese unde esti, pierde-te prin multime,  simte-i vibratia. O sa-ti placa !
 O data intrati in atmosfera pariziana putem porni in turul nostru prin magazinele vintage din Paris:



  • Free ‘P’Star-
au trei magazine in Paris, cu marfa din belsug. Preturile incep de la 3 euro/produs si ajung pana la 30 de euro. Daca ai rabdare si esti pregatita sa cotrobai prin multimea de lucruri, in mod sigur vei gasi ceva care sa-ti placa.
 Adrese:
62 rue de la Verrerie de metrou: Ramuteau sau St Paul
8 rue Ste Croix la Bretonnerie Metro: Hôtel de Ville
20 Rue de Rivoli de metrou: St Paul


  • Didier Ludot-
la fel ca si Free’P’ Star, au tot trei locatii- toate in zona Muzeului Luvru. Fiecare magazin este dedicat unei anumite categorii de imbracaminte, satisfacand total iubitorii produselor “haute couture”. Binenteles, preturile sunt ceva mai mari- nerecomandat celor slabi de inima. :)
 Adresa:
20-24 Galerie Montpensier
Metro: Palais Musée du Louvre

  • Mam’zelle Swing-
Avand colectii de pantofi, bijuterii, haine si palarii din anii 50-60, numai pentru femei, magazinul Mam’zelle Swing poate fi cu siguranta unul din magazinele tale favorite.
 Adresa:
35 bis rue du Roi de Sicile
Metro: Hôtel de Ville



  • Come On Eileen-
Un paradis al produselor vintage, acest magazin – pe trei etaje- te poate tine ocupata o intreaga dupa amiaza. Interesant este faptul ca preturile nu sunt foarte mari- sigur vei gasi ceva pentru tine .
 Adresa:
16 rue des Taillandiers
Metro: Bastille


  • Coiffeur Vintage-
Acest magazin deosebit, amplasat intr-o zona foarte frumoasa, ofera foarte multe chilipiruri de epoca- genti, palarii, rochii- totul la preturi extrem de rezonabile. Este foarte popular si poate fi chiar locatia favorita in materie de produse vintage.
 Adresa:
32, rue de Rosiers
Metro: St Paul



 Incheiem aici plimbarea noastra prin Paris si nu uitati….

Fiti deosebite !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.